Onze praktijk

Wij zijn Ilse Vloothuis, Karlijn Hanekamp, Anoek Setz, Sanne Berger en Lonneke Buijtels (op de foto hierboven vanaf linksboven met de klok mee). Samen hebben we meer dan 50 jaar ervaring in de verloskunde. Wij bieden als verloskundigen begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. In sommige situaties kan het nodig zijn om je te verwijzen naar een gynaecoloog. Wij werken veel samen met de gynaecologen in het Bovenijziekenhuis (regioziekenhuis Amsterdam-noord). Je kan bij ons ook terecht voor een afspraak op het kinderwensspreekuur, voor het draaien van je kindje bij een stuitligging (uitwendige versie), voor begeleiding van een miskraam, begeleiding van een ongewenste zwangerschap en voor een uitstrijkje vanuit het landelijke bevolkingsonderzoek.

Wij zijn allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verloskundigen van de KNOV. Wij werken volgens een dienstrooster waarbij spreekuurdagen en 24-uurs diensten elkaar afwisselen. Wij proberen zoveel mogelijk ervoor te zorgen dat je in je zwangerschap ons allemaal leert kennen, zodat je bij je bevalling een bekend gezicht ziet. Na je bevalling bezoeken wij je thuis gemiddeld 3 tot 4 keer. De dienstdoende verloskundige is verantwoordelijk voor zowel de kraambezoeken thuis, de bevallingen, en voor alle andere spoedeisende zaken.

We zijn een opleidingspraktijk en begeleiden daarom een aantal weken per jaar studenten van de verloskunde academie. Laat het ons weten als je geen prijs stelt op de aanwezigheid van een student tijdens het spreekuur, de bevalling of het kraambed, hier houden wij graag rekening mee.

Onze praktijkassistentes zijn Kim Andriessen en Bernadette Vermoolen. Zij zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur op het praktijknummer 020-3372403. Voor vragen en afspraken kan je Kim of Bernadette tijdens deze uren bellen.