Vroege voorlichting

Update 15 december: de vroege voorlichtingsbijeenkomsten vinden in verband met covid-19 momenteel via zoom plaats. Je kan je dus inschrijven voor elke bijeenkomst/lokatie en deze online volgen.

Vast onderdeel van onze zorgverlening is de vroege voorlichtingsbijeenkomst. Hier kan je al naar toe vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent. Tijdens deze bijeenkomst krijg je uitgebreid informatie over bijvoorbeeld voeding, welke onderzoeken er mogelijk zijn, werk en zwangerschap, leefstijl, lichamelijke en geestelijke veranderingen in de zwangerschap. Tijdens deze bijeenkomsten is er meer tijd om aandacht te besteden aan deze belangrijke onderwerpen dan tijdens de reguliere afspraken. De vroege voorlichtingsbijeenkomst vindt eens per 2 weken plaats op de Terra Praktijk, locatie Banne Buikslootlaan 63A.

Flyer vroege voorlichting

Andere voorlichtingsbijeenkomsten

Bij de vroege voorlichtingsbijeenkomst krijg je informatie over de verdere bijeenkomsten die je in de zwangerschap kan bijwonen. Je kan bijvoorbeeld naar de workshop ‘Leer je baby kennen‘. Hierbij wordt een film vertoond over de ontwikkeling van de baby in de buik en na de bevalling. Het doel van de bijeenkomst is om te kijken naar hoe je goed voor je baby, maar ook voor jezelf en je relatie kan zorgen. Verder is er de bijeenkomst ‘Gezond zwanger‘, waarbij je samen met een diëtiste gaat kijken naar wat gezonde voeding is voor jou, je partner en de baby. Ook is er de mogelijkheid om een zwangerschaps- en/of beweegcursus te volgen.

Voor meer informatie over deze voorlichtingsbijeenkomsten: www.rondomdegeboorte.nl/cursussen/gezond-en-fit-zwanger

Je kan jezelf aanmelden voor een van de bijeenkomsten met onderstaande button. Onze assistentes kunnen je ook aanmelden. De bijeenkomsten worden in de hele stad gehouden, ook in Amsterdam Noord.

Aanmelden