Bijeenkomst vroege voorlichting

Wat is gezonde voeding tijdens je zwangerschap? Welke echo’s zijn er en welke onderzoeken kun je laten doen? Wat verandert er allemaal in je lichaam tijdens je zwangerschap? Elk stel kent deze vragen. We geven er uitgebreid antwoord op tijdens de bijeenkomst ‘vroege voorlichting’.

In zo’n anderhalf uur loodsen we jullie door alle stappen en relevante informatie voor tijdens je zwangerschap en daarna heen. Na afloop weten jullie precies wat jullie te wachten staat. Je kunt deze voorlichting volgen zodra je weet dat je zwanger bent. Deze voorlichting wordt gegeven in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch.

Waar? Online Kosten? Gratis

Je kan jezelf aanmelden voor een van de bijeenkomsten met deze link. Onze assistentes kunnen je ook aanmelden. De bijeenkomsten worden nu online gegeven.

Voor meer informatie over deze voorlichtingsbijeenkomsten: www.rondomdegeboorte.nl/cursussen/gezond-en-fit-zwanger

Deel dit artikel

Lees meer over

Griepprik

In Nederland wordt sinds 2021 aan alle zwangeren geadviseerd om zich te laten vaccineren tegen de griep. Dit naar aanleiding van een wereldwijd advies in

Lees verder »

Tarieven

Bij ons krijg je volledige verloskundige zorg, vanaf het begin van de zwangerschap tot en met het kraambed! De zorg met de nodige echo’s worden

Lees verder »
T