Kinderwensspreekuur

Ook voordat je zwanger bent, kun je bij ons terecht met vragen over (gezond) zwanger worden. Wij beantwoorden al je vragen tijdens het kinderwensspreekuur.

Het is belangrijk je goed voor te bereiden op een eventuele zwangerschap. Als je gezond leeft in de periode voordat je zwanger wilt worden, dan is de kans op een gezonde zwangerschap en een gezond kind het grootst. Maar hoe bereid je je het beste voor op je zwangerschap? Wij geven tijdens het kinderwensspreekuur persoonlijke advies over gezond leven en zwanger worden en zijn.

Wij geven je gerichte informatie die op jouw persoonlijke situatie van toepassing is. Een goede voorbereiding op het consult is daarom belangrijk. Vul de vragenlijst in en neem een printje hiervan mee naar de afspraak, mailen kan ook.

Bel de assistente om een afspraak te maken op het kinderwensspreekuur.

Deel dit artikel

Lees meer over

Griepprik

In Nederland wordt sinds 2021 aan alle zwangeren geadviseerd om zich te laten vaccineren tegen de griep. Dit naar aanleiding van een wereldwijd advies in

Lees verder »

Tarieven

Bij ons krijg je volledige verloskundige zorg, vanaf het begin van de zwangerschap tot en met het kraambed! De zorg met de nodige echo’s worden

Lees verder »
T