Nieuws in de praktijk ’22

November 2022

Griepprik

Alle zwangeren vanaf 22 weken kunnen de griepprik halen tussen 1 oktober en 31 december. Dit kan bij je eigen huisarts. Klik hier voor meer informatie.

Corona vaccinatie

Ook als je zwanger bent kan je een herhaalprik halen. Voor zwangere vrouwen geldt dat mRNA vaccins (Pfizer en Moderna) veilig zijn bevonden. Klik hier voor meer informatie.

Oktober 2022

17 oktober was Bernadette 10 jaar in dienst. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Met veel kaas; een van haar lievelingseten!

September 2022

Sara is afwezig in de maanden oktober ’22 en november ’22. Om te zorgen dat jullie de zorg krijgen zoals jullie van ons gewend zijn, zal Charety deze maanden ons komen versterken!

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam Noord. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende praktijken in Amsterdam en omgeving, mag ik nu in mijn geliefde noord aan het werk! In mijn vrije tijd houd ik van sporten, reizen en word ik dolgelukkig van lekker eten en drinken. Ik heb er heel veel zin in en ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Deel dit artikel

Lees meer over

Griepprik

In Nederland wordt sinds 2021 aan alle zwangeren geadviseerd om zich te laten vaccineren tegen de griep. Dit naar aanleiding van een wereldwijd advies in

Lees verder »

Tarieven

Bij ons krijg je volledige verloskundige zorg, vanaf het begin van de zwangerschap tot en met het kraambed! De zorg met de nodige echo’s worden

Lees verder »
T